מתכון לצ’ורוס מפנק במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד

מתכון לצ'ורוס מפנק במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד

ממטבח הספרדי הישר אליכם לסלון. קבלו את המתכון לסופגניות פריכות שישגעו את הילדים והאורחים שלכם. שילוב משגע של מרקמים וטעמים  צ’ורוס מטריפות שיהפכו ללהיט בחנוכה.

כל הרכיבים שתצטרכו – 

רבע כוס (60 מ”ל) חלב או מים

25 גרם חמאה או מחמאה/מרגרינה

1 כפית סוכר

קורט מלח

חצי כוס (70 ג’) קמח

1 ביצה גדולה

ציפוי – 

סוכר לבן 

שלבי ההכנה-

1.מחממים בסיר על אש גבוהה את החלב, חמאה, סוכר ומלח עד שהחמאה נמסה. מכבים את האש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות (רצוי בעזרת כף מעץ) עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר. מעבירים לקערה.

2.מערבבים בעזרת מיקסר 10 שניות בשביל שבלילת הבצק תצטנן מעט ואז מוסיפים את הביצה. ומערבבים עד שמקבלים בלילה חלקה בלי גושים (הבצק לא צריך להיות דליל או מוצק מידי).

3.מעבירים את הבצק לשקית זילוף .

4.מחממים שמן בסיר טיגון וכשהשמן חם, מזליפים פסים לתוך השמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת עם סוכר לבן , ומגישים.

וזהו , בתאבון!

אהבתם את המתכון? תקראו גם את-

מוכנים? פטור וויזה לארה”ב לאזחרים ישראלים קרובה מתמיד

נטפליקס- אלו 8 הסדרות הכי מומלצות שפשוט אסור לכם לפספס

More to explore

מלונות בקוסמוי צ’אוונג ביץ

פוסט זה בבלוג חוקר את עולם המלונות המפואר בצ’אוונג ביץ’, קוסמוי. אנו מתעמקים בתכונות הייחודיות, המתקנים והשירותים המוצעים על ידי מפעלים מהשורה הראשונה הללו. מווילות

קרא/י עוד »